ασθενοφόρο για την καρδιά και τα αγγεία
Detonic
Ενισχύει και καθαρίζει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων
Διαλύει πλάκες χοληστερόλης
Αποτρέπει επιπλοκές
Ομαλοποιεί την πίεση
Παραγγείλτε με έκπτωση αμέσως τώρα
78 EUR
39 EUR
Μέχρι το τέλος της προσφοράς απομένει:
00ώρες
:
21λεπτά
:
52δευτερόλεπτα
Εγκρίθηκε από την
Ευρωπαϊκή Κοινότητα
Καρδιολογίας
Γρήγορη
δράση
Ασφαλής
σύνθεση
Εκατομμύρια άτομα δεν υποψιάζονται, ότι βρίσκονται στην ζώνη κίνδυνου.
Γνωρίζετε αυτά τα συμπτώματα;
Πονοκέφαλος και ζαλάδες
Εμβοές
Γρήγορη κόπωση
Δύσπνοια και δυσκολία στην αναπνοή
Εμφάνιση φωτεινών κηλίδων μπροστά στα μάτια
Πόνος στο στήθος
Ρινικές αιμορραγίες
Μυρμήγκιασμα, που εκτείνεται στον αριστερό ώμο ή το λαιμό.
Human
Πώς να διατηρήσω την καρδιά υγιή;

Η υπέρταση μπορεί να μην εκδηλώνεται για χρόνια. Η αυξημένη πίεση αποδίδεται στην κόπωση, τον καιρό ή ένα ειδικό χαρακτηριστικό του οργανισμού. Όταν εμφανίζονται πονοκέφαλοι, αϋπνία ή δυσκολία στην αναπνοή, το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται, είναι καρδιακά προβλήματα. «Όλα είναι καλά με μένα, απλά έχει πολύ ζεστή στο δρόμο», - έλεγε η μητέρα μου όταν εμφανίστηκε δύσπνοια.

Φοβάμαι να θυμηθώ εκείνη την ημέρα, που μπορούσα να την χάσω ... Περίπου 2 μήνες πριν από την καρδιακή προσβολή, αυτή άρχισε γρήγορα να κουράζεται και να παραπονιέται για πονοκεφάλους. Παρ 'όλα αυτά, η πίεση της δεν ήταν υψηλή - 135/90. Την ημέρα της κρίσης, η μητέρα μου ενώσει τον εαυτό της φυσιολογικά και πήγε στο κατάστημα. Αργότερα με τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο, και είπαν ότι αυτή είναι σε εντατική φροντίδα. Όλα ευτυχώς έστρωσε.

Η επανάκαμψη ήταν πολύ μεγάλης διάρκειας και η κρίση θα μπορούσε να επαναληφθεί ανά πάσα στιγμή. Η πίεση ήταν ακόμη 150/95. Από μεγάλη ποσότητα χαπιών είχα κακά αποτελέσματα εξετάσεων, τα οποία απειλούσαν με την ανάπτυξη νεφρικής ανεπάρκειας. Πρέπει επειγόντως να μειωθεί ο αριθμός των καθημερινών αναλωθέντων χαπιών. Αλλά πως; Πράγματι, χωρίς αυτά, η κατάσταση επιδεινώνεται αμέσως.

Ζητήσαμε βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Καρδιολογίας. Ο καρδιολόγος Βίνσεντ Τσάπμαν εξήγησε, ότι τα συνταγογραφόμενα φάρμακα δεν πρέπει να ακυρωθούν απότομα. Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τα αγγεία και να τα φέρετε στην κατάσταση τόνωσης. Και μόνο τότε σταδιακά να μειώσετε τη δοσολογία φαρμάκων. Για τον καθαρισμό και την ενίσχυση των αγγείων, αυτός συνταγογράφησε το Detonic.

Η μαμά μου πέρασε μια θεραπευτική αγωγή και άρχισε να αισθάνεται πολύ καλύτερα. Άρχισε να ξυπνάει ενεργή και όχι με πονοκεφάλους. Οι πόνοι στο στήθος, δύσπνοια και κόπωση είχαν περάσει. Η γενική της κατάσταση βελτιώθηκε και οι εξετάσεις έδειξαν φυσιολογικό ορίο της χοληστερόλης. Σταδιακά, ο θεράπων ιατρός μείωσε τη δοσολογία φαρμάκων της. Έξι μήνες αργότερα, με τη συμβουλή του γιατρού καρδιολόγου, η μαμά έκανε λήψη ακόμα μιας αγωγής του Detonic.

Detonic - είναι μια αξιόπιστη προστασία για την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία
Detonic
Ομαλοποιεί τις μετρήσεις πίεσης
Μειώνει τη συγκέντρωση χοληστερόλης
Αποτρέπει το λιμό οξυγόνου των κυττάρων
Καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία
Εξαλείφει από τους πονοκεφάλους και εμβοές
Παρέχει φυσιολογική αγγειακή τόνωση
Φυσική σύνθεση - είναι η εγγύηση μακροζωίας
Εκχύλισμα φύλλων αλόης
Περιέχει μεγάλη ποσότητα από βιταμίνες, οξέα, ενεργά ιχνοστοιχεία. Έχει την μεγάλη αποτελεσματικότητα στην θεραπεία των καρδιακών παθήσεων. Συμβάλλει στην αντιμετώπιση της νευρικότητας, βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, καταστρέφοντας τους θρόμβους αίματος και σταθεροποιώντας τα αιμοφόρα αγγεία.
Εκχύλισμα σκουτελλάριας
Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και ομαλοποιεί τον ύπνο. Βοηθά στη βελτίωση της σύνθεσης του αίματος, της αραίωσης της, της μείωσης της πίεσης.
Εκχύλισμα λευκάγκαθου
Έχει διουρητική δράση, ως αποτέλεσμα της οποίας παρέχει υποτασική επίδραση, μειώνοντας έτσι το φορτίο στο καρδιαγγειακό σύστημα.
Eκχύλισμα σπόρου κολοκύθας
Κάποιος χρειάζεται ερυθρά αιμοσφαίρια και αντισώματα για να αναπνεύσει για ανάπτυξη κυττάρων.
Τις 5 κορυφαίες συμβουλές από τον γιατρό -καρδιολόγο
1. Παρακολουθήστε την αρτηριακή σας πίεση
Ξεκινήστε ένα ημερολόγιο υγείας, όπου θα ελέγξετε τις μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα.
2. Προσπαθήστε να ελέγξετε τη συναισθηματική κατάσταση
Εκτός από την καταστροφή των νευρικών ινών, η ορμόνη του στρες επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος. Το στρες επιταχύνει το μεταβολισμό, τον παλμό και αυξάνει την αρτηριακή πίεση στα αγγεία. Ως αποτέλεσμα, οι υπερτασικοί ασθενείς μπορούν να αισθανθούν αμέσως δυσφορία στα αυτιά, τα μάτια και το στήθος τους.
3. Μην ξεχνάτε για την δίαιτα και τη σωματική δραστηριότητα
Περιορίστε την πρόσληψη αλατιού και ζάχαρης. Ο καπνός και το αλκοόλ πρέπει να εξαλειφθούν πλήρως. Εάν έχετε παχυσαρκία, προσπαθήστε να την μειώσετε. Ο περιττός ιστός λιπαρού μέσα στον οργανισμό δημιουργεί σοβαρή επιβάρυνση σε όλα τα συστήματα οργάνων, στο μυοσκελετικό σύστημα του ατόμου, κάνει την καρδιά να λειτουργεί με διπλάσια δύναμη.
Βίνσεντ Τσάπμαν, γιατρός -καρδιολόγος, μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας της Καρδιολογίας
4. Παρακολουθήστε τις ενδείξεις των εξετάσεων
Σημαντικό είναι, ότι οι μετρήσεις της χοληστερόλης, αιμοσφαιρίνης, κρεατινίνης, ηλεκτρολυτών, ουρικού οξέος και άλλες μετρήσεις, ήταν εντός των φυσιολογικών ορίων.
5. Λαμβάνεστε βιταμίνες/ Συγκροτήματα βιταμινών
Για την αρτηριακή υπέρταση, τα συνήθη συγκροτήματα βιταμινών δεν είναι κατάλληλα. Δεν περιέχουν τα απαραίτητα συστατικά για την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος. Σε όλους τους ασθενείς μου, συνταγογραφώ το Detonic. Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται στην αλληλεπίδραση συστατικών, που βοηθούν στον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων από πλάκες χοληστερόλης, στη μείωση των ενδείξεων της αρτηριακής πίεσης και στην μείωση φορτίου στα νεφρά. Μια σημαντική διαφορά μεταξύ του Detonic και άλλων σκευασμάτων - είναι η ομαλοποίηση της συγκέντρωσης οξυγόνου στο αίμα. Η πίεση αυξάνεται με σπασμό του αγγείου και την έλλειψη οξυγόνου στο πλάσμα. Οι βιταμίνες της ομάδας Β, οι οποίοι αλληλοεπιδρώντας με το εκχύλισμα σκουτελλάριας, διασφαλίζουν τη διατήρηση σταθερά υψηλού επιπέδου οξυγόνου, αποτρέποντας τη στένωση των αιμοφόρων αγγείων και την αύξηση της αρτηριακής πίεσης.
Σχόλια